vineri, 6 iulie 2012

Hai să susținem campioanele de la gimnastică!

Echipa feminină de gimnastică a României va întâlni reprezentantele Italiei, Germaniei și Franței sâmbătă, de la ora 16.30, la Sala Polivalentă în cadrul „Patrulaterului”. Intrarea la competiție este liberă, fapt pentru care nu cred că avem un motiv să nu fim acolo și să susținem fetele care ne vor reprezena și la Jocurile Olimpice de la Londra. De asemenea, vom avea ocazia să o vedem pe multipla medaliată la mondiale și europene Vanessa Ferrari, dar și pe Oksana Chusovitina, care la cei 37 de ani se luptă pentru medalii.

Fetele care au câștigat aurul anul acesta la Europene

Înainte de concursul de la Bucureşti, fetele pregătite de Octavian Bellu şi Mariana Bitang au transmis un mesaj special iubitorilor de gimnastică, prin intermediul celor de la ProSport. Sper să te convingă să fii alături de ele sâmbătă!

Sandra Izbaşa: „Sper să fie un public numeros pentru că vom prezenta noile exerciţii cu care vom merge la Londra şi avem nevoie de susţinerea tuturor”.

Cătălina Ponor: „Mi-aş dori din suflet să fie în sală public, pentru că este logic şi normal să vină pentru a susţine o echipă olimpică care maxim într-o lună de zile va concura la Jocurile Olimpice”.

Larisa Iordache: „Faptul că vom avea concurenţă puternică e o motivaţie în plus pentru a-mi face cât mai bine exerciţiile. Sper ca lumea să vină să ne susţină pentru că vor vedea un spectacol frumos”.

Diana Bulimar: „Sper să fac un concurs bun, fără ratări şi să prezint noile exerciţii la care am mai adăugat câte o legare, două şi vreau să le fac exact ca la antrenament”.

Diana Chelaru: „Gimnastica e un sport frumos, care place tututor şi de aceea îi invit pe toţi oamenii din Bucureşti să fie alături de noi, sâmbătă”.

Niciun comentariu: